2012. június 7., csütörtök

"Miénk a padlás" kiállítás





Anno 17 évvel ezelőtt került megrendezésre Balatonalmádiban a "Miénk a padlás" című kiállítás a Városháza kiváló adottságú Padlás Galériájában. Én még 8.osztályos diák voltam, az Öcsém pedig 5. osztályosként vett részt rajta nem akármilyen rajzzal, még a régi újságcikkben is szerepelt.
Kedves kolléganőm, Borsné Simon Györgyi januárban keresett meg, hogy idén, ennyi év után velem szeretné újra megrendezni ezt a kiállítást. Nagyon megtisztelő volt ez számomra, mert bennem gyerekkorom óta nagy élményként él az akkori kiállítás és régóta szerettem volna Györgyivel együtt dolgozni. Ráadásul annyi év telt el, hogy Györgyi lánya, Luca most az én 7. osztályos tanítványom.:) Így tanítványaimmal örömmel vállaltuk.:) Amúgy is terveztünk egy nagy év végi kiállítást, újabb divatbemutatóval összekötve...hát ezúttal ezt Györgyi tanítványaival együtt valósítottuk meg. 

Sőt, gyakorlatilag minden Almádiban lakó gyermek számára biztosítottuk a kiállításon való részvételt, hiszen az óvodások és az iskolások számára pályázatot hirdettünk "A mi házunk" címmel...és szebbnél szebb alkotásokat kaptunk a város lakóházairól....:)
Íme az emlékfal képei az akkori kiállításról és a régi újságcikk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése